5 Sebab Anugerah Di Hollywood Nampak Gempak & Eksklusif Walaupun Simple.. Tak Macam Di Malaysia

Pada Ahad lepas berlangsungnya anugerah MeleTOP ERA 2016 yang bertemakan ‘Glamour Futuristic’. Siapa tengok? Kami pun tengok-tengok macam tu je sebab dari pre event show lagi kami perasan event anugerah tu tak tersusun dan berterabur. Kami tengok pun sampai pening kepala. Tapi sebab nak support anugerah tempatan kan, kami layan kan je la.


Esoknya ada anugerah di Hollywood pula iaitu The Oscars 2016. Anugerah Oscars tu dianggap paling berprestij di sana. Semua artis di dunia ingin memenangi anugerah tersebut. Walaupun anugerah itu ditonton satu dunia, kami tengok semuanya disusun rapi dan tiada tema merepek macam kat sini. Hmm..
1. Simple, Tak kusut


2. Artis tak berat tangan nak tepuk tangan




3. Tema classy, tak merepek


 


4. Tak semestinya hos kelakar, event happening




5. Ayda Jebat menang lepas 2 single, Leonardo DiCaprio menang Oscar lepas 22 tahun



6 comments.. read them below or add one

Fariq Yum 6a Fariq Yum 6a 02 March, 2016
100% hahahaha srs betol
chairey chairey 02 March, 2016
tu laa baru 1 2 single dah bole menang.....mcm otai2 xde kualiti dah hahaha artis malaysia sekarang.............
AnonymousAnonymous 02 March, 2016
erm. anugerah meletop era tu berprestij ke nak banding dgn oscar... mcm mmg lain level kot nak banding dua tuh.. hmmm. inilah... yg tempatan semua nak kritik. dok puji gak yg barat tuh..
AnonymousAnonymous 03 March, 2016
apsal la dok pi compare anugerah meletop dengan oscar tu. tak kena langsung. bukan nak kata tak sama taraf perbandingan, ini perbandingan lobak merah dengan ferarri warna merah....nama je ade merah tapi bendenya tak sama.

amende la.

AnonymousAnonymous 20 March, 2016
tapi anugerah meletop layak dikutuk dan dibenci.

HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri