GAJAH DIKEBUMIKAN DENGAN PENUH PENGHORMATAN DI SRI LANKA (6 GAMBAR)

Hemantha ialah seekor gajah yang berusia 23 tahun. Ia kerap digunakan untuk upacara keagamaan di sebuah kuil Buddha di Sri Lanka. Haiwan ini meninggal dunia akibat kecederaan pada bahagian kaki beberapa hari yang lalu dan diberikan pengebumian penuh istiadat agama Buddha oleh penduduk setempat. Kematian Hemantha diratapi kerana ia dianggap sebagai haiwan peliharaan komuniti di Colombo ini. Sebuah kren digunakan bagi mengangkat jasad gajah ini masuk ke dalam liang kubur. 
Sumber Reuters

1 comment... add one now

Ibu.Karina Safah Ibu.Karina Safah 23 March, 2016
PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.


HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri