‘Kami dah terlanjur’ – Pengakuan Teman Wanita Lelaki Ini Membuat Dia Kehilangan Isteri Selamanya


Salam,admin hide fb sy ya..


8 tahun lepas saya ada isteri yg cantik, berkerjaya, kaya dan mewah tp semua tu hasil usaha dia sendiri sebelum berkahwin dgn saya, saya panggil dia Hani, lepas setahun kahwin kami dpt anak yg saya panggil Baby, Hani dgn Baby penyeri hidup saya, tp Hani busy keja siang malam, Hani aktif berbisnes sana sini, pagi kerja di syarikat guaman, malam Hani online bisnes dan hantar barang pada cust, hubungan kami bahagia sampai la Baby umur 2 tahun, kawan mula hasut saya, kenapa balik kerja terus duk rumah, malam tak kluar, jarang balas wassap grup, saya cakap bz jaga Baby, nanti lambat amik kt pengasuh, Hani tak dak, mula2 saya tak kisah dorg semua dok kata kt saya, tp lama2 saya terhasut yg konon2 Hani ni tak pentingkn rumah tangga, nk dijadikn cerita, saya mula balik lambat, saya sering marah2 Hani, Hani dok diam ja, tak lawan, dia ckp takpa nanti ank dia bayar lebih kt pngasuh, malam biar dia bawak p jumpa customer pon…

Saya pulak lepas tu duk layan fb suma jumpa satu janda ni, kawan 6bulan sampai terlanjur. Saya janji nak kawen dgn J ni. Tapi saya kena buang kerja pasal selalu ponteng pi makan angin dengan J ni.. Last saya balik kampug cita kat mak, nak kawen lain pasal Hani bz kerja, mak bubuh sampai pekak telinga, mak bagi saya penampaq sekali, mak cakap bini dok baik kerja cari rezeki saya dok mengela dengan J tu.. Rupa nya Hani dok hantar belanja kt mak tiap bulan, duk tanya khabar mak hari2 pasal Hani anak yatim tak dak sapa dah…

Saya nekad putuskan hubungan dengan J tu.. Lepas putus dia minta RM3000, kata dia kalau tak bagi dia jumpa Hani, saya pun bagi RM3000. Pastu dia call lagi lepas 2 minggu minta RM5000.. Saya tak layan, dia jumpa Hani cita semua, dia ckp kami dah terlanjur, Hani pengsan, Hani tak boleh terima sy tipu dia, Hani cakap saya tak kerja tak pa, tak nak jaga anak tak pa, tapi kenapa buat dia lagu tu, Hani mintak sy ceraikan dia, kalau tak Hani nak lari jauh bawak anak, berat hati saya ceraikan jugak, tp Hani baik, dia tetap hantar Baby kt mak, belanja mak pn dia bagi, tak pernah dia lupa mak…

Setahun lepas cerai Hani sakit, kurus sangat muntah2 darah, mak pujuk Hani kawen balik dengan saya pasal Hani dengan Baby tak dak sapa dah, Hani setuju lepas puas mak merayu, lepas kawen Hani dok dengan mak, saya bawak berubat sana sini, jumpa doktor, jumpa ustaz, doc cakap sihat ja tak da apa, darah ok, ustaz cakap kena santau, puas kami iktiar last Hani pergi pada waktu subuh buat selamanya.. Baby baru 3 tahun.. atas pangku mak masa nak otw pi hospital sebab sesak nafas, tak sempat dah..
Hidup saya gelap waktu tu… Semua sedih.. dan saya mnyesal sebab pernah curang dengan Hani…

Pada suami kat luar sana tak payah la nak cari perempuan lain.. bini kita kerja ka suri rumah ka, tu lah yang terbaik, jangan jadi cam saya bini dok ada pi curang.. ni dah tak da menyesal tak guna, nasib ada baby dengan mak..

Abg rindu hani sgt
sumber: Kisah Rumah Tangga

1 comment... add one now

PAK.KARTA RUSDIANTO PAK.KARTA RUSDIANTO 17 March, 2016
KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri