Rakan Cadangkan Makan Lada Hitam Untuk Cepat Hamil, Wanita Ini Kongsi Perasaan Tertekan


I just had to write my thoughts out before I go crazy and sink in my own emotions.

Trying to get pregnant can quickly overwhelm you and take over your life. Since I got married last December, almost every single day I will google on "signs of pregnancy" and anything related to pregnancy. I became obsessed. I check on my calendar nak tau bila subur everyday and buat countdown. A friend suggested to eat black pepper if I really want to get pregnant and I actually believed (tapi tak cuba sebab dia tipu.)


I cried everytime I had my period. Menangis yang sungguh-sungguh. But the real question is do I really want to have a baby and be a mom or I want to have a baby sebab dah ramai sangat orang tanya?

I think the latter. Ramai sangat dah orang tanya pasal baby and one time I had to swear that I am not pregnant sebab orang tu kata i tipu. Dia siap pegang perut I kata nampak perut dah naik! Which makes me really sad cause Im just fat and not pregnant. Boohoo!

Jadi lagi awkward bila ada kawan yang serba salah nak bagitau yang dia pregnant. Girl, just because a person is sad for herself does not mean she is not happy for her friends. I am happy for all of my girls yang dah ada baby and yang tengah pregnant. Tak, tak jealous pun. Tak sedih pun. Im so happy. Tapi before telling me that you are pregnant tak payah la start ayat with "I harap u tak sedih", "I harap you tak terasa". Im your friend and of course Im happy for you.

I think its time for me to stop hoping. Aturan Allah itu cantik. I yakin.

Bersyukur sebab ada suami yang sabar layan bini dia ni. Tuhan nak bagi kita bermanja beromantik dulu. Thank you sayang. Ill start focusing on my career and sementara belum ada baby ni kita dating la puas-puas okay.

You kata apa haritu? Nak bawak I pergi Amsterdam kan? Ke nak pergi Jepun? Hewhew.

2 comments.. read them below or add one

PAK.KARTA RUSDIANTO PAK.KARTA RUSDIANTO 17 March, 2016
KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.
Ibu.Karina Safah Ibu.Karina Safah 23 March, 2016
PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.


HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri