Show Off Pakai Jam Tangan Mewah Palsu, Wak Doyok Kantoi Dengan Netizen?

Nama Wak Doyok memang tak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. Penampilannya yang sentiasa kemas dan bergaya menjadi ikutan ramai malah digelar ikon fesyen.


Pendek kata setiap kali Wak Doyok muatnaik gambar dekat Instagram miliknya, mesti ramai yang makan hati! Mana tidaknya, semua barang-barang berjenama dan ‘rare’.

Namun baru-baru ini sebuah akaun di Instagram mendakwa Wak Doyok menipu orang ramai dengan memakai barangan fake.

2 comments.. read them below or add one

zul amy zul amy 19 March, 2016
Dia yang pakai, netizen yang panas..
pelik sungguh rakyat malaysia
Ibu.Karina Safah Ibu.Karina Safah 20 March, 2016
PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.


HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri