Wanita Ini Mahu Mulakan Servis Makeup, Lihat Bagaimana Suaminya Beri Sokongan

Kata orang kalau dah sayang, apa sahaja sanggup dilakukan. Ini kan pula jika ianya untuk isteri tercinta, lautan api sanggup abang renangi asalkan dapat membahagiakanmu!


Isteri lelaki ini merancang untuk memulakan servis make up untuk mereka yang mahu melangsungkan perkahwinan atau pertunangan. First job dah dapat jadi kena eksperimen dulu, tengok hasilnya dan siapa yang jadi bahan uji kaji.

Wife Nadhirah Sulaiman cakap dah boring duduk rumah, nak start buat servis make up lepas bersalin nanti, ahad ni pulak ada dah first job , jadi sebelum first job, kena eksperimen dulu, nk make up kat anak perempuan ,dia dalam perut lagi.

Maka kita sebagai suami mithali kenalah jadi bahan kajian utama, demi cinta membara, dari awal buat sampai habis asyik nak gelak je,kejang urat saraf perut.

Punya la dasat skill dia, kita bukan main gelak dia boleh touch-up betulkan, dengan alat mekap pun tak ckup, haha. Dekat sini bukan pasal mekap nak cerita, tapi pasal kebijaksanaan seorang isteri, dia boleh berusaha buat bagi cantik walau kita buat jadi compang-camping.

Dia punya usaha mekap, dengan pelbagai bahannya untuk cantik terhadap suami memang dasat. Eye liner, foundation, mascara , segala apa benda lagi saya pun tak tahu. Sekarang baru saya tahu apa perasaan dia, masa yg lama diambil, sampai tercucuk mata, merah mata, berair air mata semata nak mekap bagi cun.

Wahai suami hargailah isteri mu yg banyak berkorban, bukan setakat pregnant anak kita, tapi tetap berusaha nak cantik tambah2 kita ajak keluar rumah. Jadi jangalah marah dia kata lambatlah, itu lah, inilah, apa yg mereka buat tetap untuk kita.

Sayangilah bini anda sehingga ke jannah

Haniff Sofian

2 comments.. read them below or add one

PAK.KARTA RUSDIANTO PAK.KARTA RUSDIANTO 17 March, 2016
KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.
Ibu.Karina Safah Ibu.Karina Safah 23 March, 2016
PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.


HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri