Bercuti panjang pada minggu lalu sempena menyambut hari raya Aidilfitri, bagi umat Islam mungkin sibuk meraikan bersama keluarga tercinta. Namun bagi yang beragama lain-lain, cuti panjang ini digunakan untuk pergi bercuti dan meluangkan masa rakan dan keluarga.
Ada yang mengisi masa dengan bercuti di dalam atau luar negara, tak kurang juga yang pergi berkelah di tepi pantai bersama rakan-rakan. Namun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan sekumpulan orang berkelah sedang memasak di tepi pantai telah mencuri perhatian warganet.
Manakan tidak, sedang asyik memasak tiba-tiba tempat perkelahan mereka dibadai ombak. Habis semua makanan dimasuki air laut sekelip mata sahaja. Berikut adalah perkongsian rakaman perkelahan tak jadi lepas dibadai ombak yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun putra.bims11:
@putra.bims11 suara yang sangat lakik🤣🤣#videolucu #fypシ #kasihviral #TIKTOKANJ
Memang lain macam betul sesi perkelahan tak jadi dibadai ombak ini! Apa-apa pun video ini telah meraih lebih 10 juta tontonan dan 1.3 juta likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:
“Yang kelakarnya suara tu”
“Maybe ayam panggang tu tak cukup masin. Jadi nature telah menambahkan garam semula jadi”
“Nasib baik handbag sangkut kat pokok”
“Nasib sempat ambik fon”
Sementara itu, ikuti kisah menarik lain yang telah kami sediakan untuk hiburan hari anda seperti berikut:
Beli Atau Sewa Vellfire? Lelaki Ini Kongsi Kira-Kira Logiknya
Muzik Video Raya Sekolah Seni Dipuji, “Dah Macam High School Musical”
Kucing Menyahut Dengar Nyanyian Lelaki Ini, “Die Nk Jd Penyanyi Latar Tu”